Aanmelden Student

WANNEER?

Op vrijdagavond 8 mei 2020 organiseren we een geweldig evenement in het Scheldetheater, Terneuzen. Het evenement is geheel gratis voor studenten en young-professionals, die zich hebben aangemeld via onze website.

WAT?

Na het succes van 2 eerder edities van Roetsjbaan garanderen we je één ding: je droombaan vind je hier; in Zeeuws-Vlaanderen. Verdere informatie over het programma en het thema volgt later…

Meld je hier GRATIS aan.

HOE?

Om toegang te krijgen tot dit evenement hoef je alleen maar een account aan te maken op de website van Rootzz en je in te schrijven voor de Roetsjbaan 2020. Als je al een account hebt bij Rootzz, hoef je alleen maar ingelogd te zijn om je aanwezigheid kenbaar te maken.

We vragen je wel om je contactgegevens en informatie over je opleiding in te vullen. Dat doe je door op je profielpagina linksonder te klikken op “Opleiding”. Daardoor kunnen we je voorafgaand aan het event al in contact brengen met Young-professionals bij onze werkgevers.

Indien er problemen zijn met de aanmeldingsmodule kun je ook aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@roetsjbaan.nl