Aanmelden Student

WANNEER?

Op 14 juni 2019 organiseren we een geweldig evenement in het Scheldetheater, Terneuzen. Het evenement is geheel gratis voor studenten en young-professionals, die zich hebben aangemeld via onze website.

WAT?

De Mindf*ck van Zeeuws-Vlaanderen garandeert je één ding: na deze avond zie je Zeeuws-Vlaanderen voortaan altijd met andere ogen. Je ontdekt de bijzondere innovaties, uitdagende projecten en carrièreperspectieven in vrijwel in iedere beroepsgroep. Je droombaan vind je hier, in Zeeuws-Vlaanderen.

Meld je hier GRATIS aan.

HOE?

Om toegang te krijgen tot dit evenement hoef je alleen maar een account aan te maken op de website van Rootzz en je in te schrijven voor de Roetsjbaan 2019. Als je al een account hebt bij Rootzz, hoef je alleen maar ingelogd te zijn om je aanwezigheid kenbaar te maken.

We vragen je wel om je contactgegevens en informatie over je opleiding in te vullen. Dat doe je door op je profielpagina linksonder te klikken op “Opleiding”. Daardoor kunnen we je voorafgaand aan het event al in contact brengen met Young-professionals bij onze werkgevers.

Indien er problemen zijn met de aanmeldingsmodule kun je ook aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@roetsjbaan.nl