Veelgestelde vragen

We snappen dat niet alles in een keer duidelijk is. We organiseren namelijk ook niet een herkenbaar evenement: het is geen borrel, geen carrièrebeurs, geen netwerkborrel, geen festival, geen all-you-can-eat-and-greet (whatever that is!), geen sprekerspodium (zei er iemand: saai!!). Wat dan wel? Nou, Roetsjbaan!

Algemeen
Tot hoe laat is het evenement?

Houdt er rekening mee dat het officiële gedeelte tot ongeveer 21:30u duurt. 

Voor studenten
Heb ik bij aanmelding meteen toegang?

We checken of je aanmelding past binnen onze doelgroep. We leggen de nadruk op studenten die nu of binnenkort op zoek zijn naar een baan in Zeeuws-Vlaanderen. Om er voor te zorgen dat zowel studenten als werkgevers optimaal resultaat kunnen behalen aan de avond proberen we deze twee groepen zoveel mogelijk aan elkaar te koppelen. J

Moet ik iets meenemen of voorbereiden?

Nee, hoor. Wel handig om mee te nemen: je goed humeur. En als je goede kans wilt maken op auto, lees dan alles wat er over Zeeuws-Vlaanderen te lezen valt. Je kennis wordt op de proef gesteld!

Voor werkgevers
Heb ik bij aanmelding meteen toegang?

Nope. Om het voor studenten interessant te houden willen we ook de bedrijven afstemmen op de studenten die komen. Dus geen 95 uitzendbureaus. Of 66 technische bedrijven. Of 80 horeca-bedrijven. We maken er een mooie mix van die laat zien wat er allemaal in Zeeuws-Vlaanderen te vinden is op de arbeidsmarkt.


Staat je vraag hier niet bij? Stel hem aan team Roetsjbaan via info@roetsjbaan.nl